Yritys

Vihdin Autotalo Oy on 1983 perustettu vihtiläinen perheyritys. Toimintamme on keskittynyt Vihdin Nummelaan Veikkoinkorven teollisuusalueelle. Sijaintimme on lähellä 1-tien ja 2-tien risteysaluetta, joten esimerkiksi Helsingistä meille ajaa vain 35 minuuttia.

Sinulla on autoilijana mahdollisuus saada meiltä autollesi kaikki tarvittavat palvelut. Meiltä löydät uusien autojen osalta Citroën, Honda ja Mitsubishi -mallistot, sekä laajan valikoiman laadukkaita vaihtoautoja. Auton jälkimarkkinoinnin osalta meiltä saat myös huolto- ja varaosapalvelut. Auton puhtaanapito onnistuu myös meillä. Vihdin Autotalo Carwash käyttää kotimaista Tammermaticin T700Lux pesukonetta. Auton pitäminen puhtaana on nyt helppoa, edullista ja ympäristöystävällistä.

Nykyisin edustamme merkkejä; Citroën, Honda ja Mitsubishi. Merkkihuollon osalta edustamme edellä mainittujen merkkien lisäksi Peugeot -merkkiä. Toimintamme historiassa olemme edustaneet mm. Renault-, Suzuki-, Kia- ja Mercedes-Benz –merkkejä. Citroën jälleenmyyjänä olemme toimineet vuodesta 1987 ja Honda jälleenmyyjänä vuodesta 1999. Mitsubishin edustus laajensi merkkivalikoimaamme 2017.

Automyynnin uudet tilat valmistuivat syksyllä 2021 osoitteeseen Kuskinkierros 5, 03100 Nummela. Huolto ja varaosat toimivat edelleen osoitteessa Ratastie 2, 03100 Nummela. Toimipaikkojen välillä on matkaa noin 700 metriä.

Yrityksemme keskeisiä arvoja ovat asiakaslähtöinen palvelu, jatkuva laadun parantamisen periaate, ympäristön huomioiminen kaikessa toiminnassa. Noudatamme toiminnassa AKL-laatuohjelmaa ja yrityksellä on AKL-laatusertifikaatti.

Tervetuloa palvelevaan autotaloon!


Vihdin Autotalo Oy
Automyynnin uudet tilat osoitteessa Kuskinkierros 5, 03100 Nummela

Valtuutettu merkkihuolto

Olemme valtuutettu merkkihuolto Citroën-, Honda-, Mitsubishi- ja Peugeot-automerkeille.

Huoltotoimintaa yli 45 vuoden kokemuksella!

Varaa huoltoaika autollesi tästä linkistä tai soittamalla numeroon 09-2252 0715.

Uusimmat vaihtoautot